Book oss idag. Vi har gratis befaring! | åpningstider: 07:00-21:00, Alle dager

Skadedyr i Bodø

Har du problemer med skadedyr i Bodø eller området rundt? Ta kontakt med Nord Skadedyrkontroll.
Markedets beste metoder på Skadedyrkontroll.

Lokal skadedyrkontroll

Vi i Nord skadedyrkontroll jobber hardt for å tilby god service for våre kunder. Vi velger derfor kun de beste personene å samarbeide med. Våre tjenester dekker alle typer skadedyr som kommer inn i Norske hjem. Dette gjør oss til et effektivt og allsidig valg når det gjelder skadedyrsrelaterte tjenester.

Målsettingen vår er enkel: Vi tar sikte på å eliminere eller kontrollere alle eventuelle skadedyrsproblemer, uansett hvor alvorlig det er. Vi følger opp våre behandlinger til vi har nådd vårt mål.

Nord Skadedyrkontroll i Bodø utfører engangsbehandlinger, samt tilbyr vedlikeholdskontrakter for de som har et pågående problem.

Vi yter alltid det lille ekstra for våre kunder. Vi er spesialister på vårt fagfelt og vil hjelpe deg med å bli kvitt ditt skadedyrproblem.

Viktig å finne ut hvilket skadedyr du har

Har du først fått skadedyr i boligen er et første du må gjøre å få en sikker identifikasjon på hva slags skadedyr du har fått i hus. Det er slett ikke alle dyr som kommer inn som i seg selv er et skadedyr. Mange dyr forviller seg inn, men finner veien ut selv eller dør i løpet av kort tid.Dersom du for eksempel finner en markkakerlakk i huset, skal du ikke sette i gang skadedyrbekjempelse Markkakerlakken er den eneste typen kakerlakk som lever i norsk natur. Dette er en utendørslevende art som tilfeldigvis har forvillet seg innendørs. Derfor vil den raskt dø av seg selv. Markkakerlakken kan lett forveksles med en Tysk kakerlakk. Kommer det tysk kakerlakk inn i boligen har den blitt transportert inn, siden denne ikke lever ute i Norsk fauna. Denne arten skal det umiddelbart settes i gang bekjempelse imot.

Det kan være veldig vanskelig å vite hva slags art man finner, siden mange arter er veldig like. Vi hjelper deg gjerne med å identifisere insekter for å vurdere om du har et skadedyrproblem, og eventuelt i hvilket omfang det forekommer.

Når vi utfører skadedyrkontroll i Bodø er det ofte rotter, mus, sukkermaur, skjeggkre eller veps som er utfordringen, avhengig av hvilken sesong vi er inne i. Uansett hvilke dyr eller insekt som skaper ubehag eller skade for deg, har vi utstyr og kompetanse til å løse problemet på en effektiv måte.

Veggedyr

Veggedyr er nattaktive og suger blod av mennesker og dyr. De finnes i hele Norge og er de siste årene blitt stadig mer vanlige, særlig på overnattingssteder. Veggedyr spres med reisebagasje og brukte møbler/gjenstander. Har veggedyrangrep etablert seg i et rom, kan det på egenhånd spre seg videre til andre rom i samme bygg. På dagen gjemmer dyrene seg i nærheten av plassen vi sover. Sprekker i senga, bak listverk, i skap osv. De kan overleve lenge opp mot 1 år uten mat. Veggedyret utvikles fra egg, gjennom fem nymfestadier til voksen. Dette kan ta fra en måned til et år avhengig av temperatur og tilgang på føde.

Veggedyr

Maur

Maur som anlegger reir innendørs kan ødelegge myke byggematerialer isoporisolasjon eller fuktskadet trevirke. Maur som kommer inn etter mat eller som har bosatt seg inne kan være til irritasjon og gjøre stor skade på bygg.

Forebygging av maur kan gjøres med å bruke grus på steder hvor man normalt ville brukt sand. Fin grus istedenfor sand under heller utendørs, tette sprekker i husvegg, sette på insektnett på lufteluker, unngå myke byggematerialer. Legg grov stein/pyntestein inn mot grunnmur istedenfor bed. Hvis du allikevel ønsker blomsterbed langs grunnmur, så ha avstand mot husvegg, og velg gjerne planter som ikke bladlus liker, for maur “melker” bladlus for honningdugg.

Sukkermaur

kakerlakker

Et kakerlakk angrep kan forårsake stort ubehag og en usunn tilværelse. De er ofte svært vanskelige å fjerne og kan føre til en rekke luftveisproblemer for de med allergi eller astma. Dersom man opplever et kakerlakk angrep i Norge, bør man ta kontakt med et skadedyrfirma. Disse Gjør en inspeksjon av hele huset innendørs og vil finne ut hva slags kakerlakker det dreier seg om, å gjøre nødvendige tiltak for å bekjempe dem.

Et skadedyrfirma har idag gode løsninger på hvordan de skal bli kvitt angrepet ditt. De har riktig utstyr, bekjempelsesmiddel og kompetanse på å løse slike problemer. Det er enkle og svært gode metoder skadedyrfirmaer bruker idag på å bekjempe kakerlakker. Det som brukes mest mot disse insektene er forgiftet åte som i de fleste tilfeller giret svært godt resultat. Giften kan plasseres i områder der kakerlakkene er for en direkte og god effekt. Denne metoden vil raskt dempe en stor bestand med kakerlakker.

Sukkermaur

Forebygging

Det beste er selvfølgelig om man ikke blir utsatt for et skadedyrangrep i det hele tatt. For å unngå det, bør man ta noen forhåndsregler. Vi har service og vedlikeholdsavtaler som går ut på at vi med jevne intervaller kontrollerer for problemer med skadedyr. På den måten kan ligger du i forkant av problemet og forebygger effektivt økonomisk belastende skader. Våre godkjente teknikere vil gjennomføre jevnlige kontroller og utformer elektroniske skriftlig rapporter som dokumenterer eventuelle funn og tilstand på bygget. Her vil også tiltak til ytterligere sikring eller bekjempelse formidles, dersom det oppstår behov for det.

Hvorfor skadedyrkontroll

Selv om skadedyr er uønsket og må bekjempes, må vi tenke på miljøet. Skadedyrkontroll bør utføres på en måte som begrenser bruken av kjemiske preparater så mye som mulig. I veldig mange tilfeller er ikke bruk av gift overhodet nødvendig. Kjemikalier og gift bør alltid være siste utvei for å løse et problem. Vi reduserer miljøpåvirkningen og tilbyr våre kunder et sikkert, trygt og sunt bo- og arbeidsmiljø. Fra vår avdeling i Bergen kan vi raskt rykke ut for å utføre skadedyrkontroll i hele nærområdet. Vi har god oversikt over hvilke skadedyr som ofte fører til problemer i Bergen, med vår lokalkunnskap. Vi vil raskt gjøre tiltak som sikrer at skadedyrene gir så liten innvirkning som mulig hos våre kunder.

Konklusjon

Skadedyr er noe som påvirker din hverdag. Det kan være vanskelig å bli kvitt dem, og mange mennesker er ofte ikke villige til å investere tid og penger for å bli kvitt dem. Imidlertid kan du gjøre livet ditt enklere og sikre din bolig ved å bli kvitt skadedyr raskt og effektivt.

Kontakt oss for skadedyrkontroll i Bodø

Ta kontakt med Nord skadedyrkontroll for en uforpliktende samtale om ditt problem. Det koster ingenting å ringe oss. Vi kan bistå med gratis befaring for å se hva vi kan gjøre for deg.

1 thought on “Skadedyr Bodø”

Comments are closed.